Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Mercedes S600 Coupe-AMG | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Varol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 07/01/2006 Saat 02:04 |
Aynalar var, unutmuşum...Arma çıkartmasıda var ama klavuzda belirtmediği için yapıştırmadım.
jantlara ise Hakan Bey usulü bir müdahale yapacağım. Teşekkürler Sait |
|
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 07/01/2006 Saat 03:02 |
Abbooooovvvvvv.Yavvvv sen niittin boyle? Hele gurban hafta sonu su mersoyu bi virde arkadaslara caka satak. Ha mengerler vitrinindeki orijinal ha bu. Hec bi fark yok arada. Ellerin dert gormesin yovrim Mercedes deyince aklima hemen Ilyas Salman filmi "Bal Kiz" geliyor. Yillar once belki 10 kez seyrettim. O guzelim arac Almanyadan kapikuleye kadar sapasaglam geliyordu da istanbula girdikten sonra basina gelmeyen kalmamisti.
|
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 07/01/2006 Saat 03:48 |
Güzel bir model.Tebrikler
Hakan abinin dediği gibi ayakkabı boyası alınıp, jantlara girişmeli. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 07/01/2006 Saat 06:06 |
çok güzel olmuş ellerine sağlık. Eksikler zamanla tamamlanır
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |