Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Black Rose | |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Konu: Black Rose Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 22:27 |
Bu abla da Reaper Miniatures Dark Heaven Fantasies serisinden alımlı bir korsan abla(yerseniz). Bir vinyette hafif eğimli bir yerde duracağı için hafif eğik. Biraz kötükadın havası yakalama amacıyla biraz da (gülme Umay!!!) sevdiğim için siyah (hatta Aygün'e atıf olarak deri) kıyafet ve beyaz saç denedim. Olduğu kadar:} Deri dokusu aslında çıplak gözle daha doğru duruyor ancak fotoğrafta latex kıvamı parlamayı engelleyemedim... Gerçi genel olarak boyası biraz kalitesiz oldu. Tamam beceremedim ne var yani? Aaaa.....
Zaygılarrr..... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
Erinç Özgür
Moderator Group Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 23:17 |
Siyah pek zayıf göstermiş aplayı, tombul kızılşın harcar bunu!
|
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
Oomi
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 23:17 |
Hhahahaha..... Var ya bu figür bende olacaktı nasıl da rengarenk olurdu var ya.. Bölee kırmızılar yeşiller havada uçardı.. Yüz, profilden iyi de karşıdan bakınca hatunun gözlerinden birini kapatmak gerekiyor kör diye(ya da şaşı ) Hem korsan ablaya yakışır bak. Hemen eline putty i alıyorsun akşama Yalımcım.
Deri parlamasını sevdim. Ama çizmelerle pantolon daha bir ayrışmalıydı. Ayy üff şapka da çok siyah.... Bu arada parmak çizgilerin ne kadar derinmiş!!! |
|
nezih
Üye Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 23:26 |
bukadar yakindan cekme su fotolari... bide bukadar buyuk koymaaa..
eline saglik |
|
Sweat saves blood!
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 04/01/2006 Saat 00:14 |
Diger calismalarina gore boya konusunda biraz daha ozensiz calistigin belli oluyor ama ablayi sevdim ben deri guzel olmus
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
Erinç Özgür
Moderator Group Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 04/01/2006 Saat 00:53 |
Orjinalini yazan: BUROCK
ablayi sevdim ben deri guzel olmus Dedim ya, fetishh işte O kılıçları boyamadan evvel çok ince zımpara + metal/plastik cilası ile temizlemek mümkün mü? Hatta namluyu bilemek bile mümkün olabilir belki? |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 04/01/2006 Saat 02:20 |
Bileyli zaten:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 04/01/2006 Saat 02:27 |
Orjinalini yazan: BUROCK
Diger calismalarina gore boya konusunda biraz daha ozensiz calistigin belli oluyor ama ablayi sevdim ben deri guzel olmus öylesi makbuldür zaten bu tip savaşçı hatunlar için |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |