![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
yavozkan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 07:57 |
Aşağıdaki linkdeki aletin ana rengi nedir.
Kiti aldım, XF-65'i vurdum ana renk olarak. Maviden ziyade yeşile kaçan bi renk oldu. Acaba aşağı taraftaki renkleri yanlışmı yorumladım. Yoksa benim gözlermi hata yapıyor. Yoksa ana renk gerçekte de yeşile mi çalıyor. link |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Uyguladığınız renk mavi değil, gri bir ton.yeşil renginin çok uzaktan göze yansıdığı hali...yanıltmasın..
|
|
![]() |
|
yavozkan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
![]() ![]() ![]() |
hmm yani xf-65 atarak doğru mu yapmışım.
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Genelde planda belirtilen renkler doğrudur.İstinai durumlarda yok değil tabi..AFv ci dostlar daha iyi bilirler.Bu yalnızca modelci olarak benim fikrim.
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Sayın Yavozkan,
Linkteki aracın rengi Tamiya da XF-63 german gray, humbrollda da mat 67 olarak gecen panzer graydir. |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
yavozkan
![]() ![]() ![]() |
![]() bir daha ki siparişimde xf-63 ü de alayım bari. tüh... sorup soruşturmadan daldık işe. teşekkürler. |
|
![]() |
|
Flashback
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() ![]() ![]() |
Aynı araçtan bende var gövde rengi xf-63 german grey xf-65 field grey ise askerlerin üniformaları german grey yapın cillop olur walla
![]() |
|
Tuna Onay
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
aslında humbrol matt 67 de güzel renktir. Askerlerin üniformaları için de humbrol matt 111 field grey tavsiye olunur.
Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
yavozkan bey;
Benim tavsiyem, Gunze'nin 2. Cihan Harbi, Alman AKA renkleri setlerini denemenizdir. Ben hastası oldum. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
zaten bu gidişle Gunze'ye döneceğiz galiba.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
yavozkan
![]() ![]() ![]() |
evet gunze setleri daha mantıklı görünüyor.
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
bende aldım bunu içinden çıkan kağıtta hiçbi parçanın rengi ile ilgili hiçbişey çıkmadı.
sonra başka bir tamiya tank aldım oda aynı.demekki dedim araştırıp okuyacan kendin bulup boyuyacan burak! gerçekten benim dediğim gibimidir?o zaman uçakların falan niye veriyolar onuda araştıralım. ya tabi araştırcaz ama hiçbişey vermemişler ya.yani bi aksın bi tekerin rengidemi verilmez.ben anlamadım. bu konuda yardımcı olabilcek biri varsa lütfen bende rica ediyorum |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Eski tamiya planları boyama konusunda epey zayıftır.
Yeni maketler o konuda daha iyi. Firmaların yaklaşımları birbirinden farklı oluyor.Mesela İtaleri yapımın her aşamasında neyin ne renk boyanacağını belirtir. |
|
![]() |
|
yavozkan
![]() ![]() ![]() |
Acemilik gidene kadar böyle hatalar yapacağım herhalde. Şu an Hanomag XF-65 boyalı bekliyor.
Gunze'nin setleri akrilik midir, enamel midir? |
|
Ha gayret!
|
|
![]() |
|
ardeth
![]() ![]() ![]() |
MR Color serisi enamel, hobby color serisi akrilik.
|
|
|
|
![]() |
|
yavozkan
![]() ![]() ![]() |
Ha gayret!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |