![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
relicks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 150 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 08:18 |
daha evvel ilk yoğurt kabında denediğim omomatikle kış kamuflajı yapma tekniğini tam bahtsız stug bozmasına denerken patronumun telefonla araması üzerine tanka bakamadıığımdan
![]() ![]() ![]() şimdi buna devam edelimmi yoksa gerçekten biraz fazlamı kaçmış ayarı |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
AFV ci değilim...ama bir modelci olarak benim gözüme gayet güzel göründü.Belki benim farkedemediğim birşeyler vardır ancak benim hoşuma gitti.Güzel olmuş.
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Beyaz boya stoklarının sonuna denk gelmiş sanıyorum.
![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Flashback
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş mis gibi kokuyordur bu ozaman.
![]() |
|
Tuna Onay
|
|
![]() |
|
relicks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 150 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Flashback
Güzel olmuş mis gibi kokuyordur bu ozaman. ![]() sorma valla okadar omomatikte bekliyince biraz fazla temizlendi Orjinalini yazan: judas
Beyaz boya stoklarının sonuna denk gelmiş sanıyorum. ![]() beyaz boya bol evde kutu dolusu omomatikte var ama tekrar girişmeden bi fikir alıyım dedim ![]() |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Kerem bey,
Winterwash un altından cıkacak renk konusunda da bir cekincem var. Sanıyorum yaptıgınız, M model Panzer 3 lerin komuta versiyonu. Bu aletler 43 başı gibi üretilmeye başlanıp, Kursk Savaşı öncesinde birliklere teslim edilmeye başlanmış. Lafın kısası alttan cıkacak rengin gri değilde, koyu sarı olma ihtimali oldukca yuksek. Yine de keyif sizin. ![]() Kolay gelsin... |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
relicks
![]() ![]() ![]() |
alet k model rusyada grenadier bölüğünde 1943 te görev yapmış şemsiye tipli antenli radyosu olan sdkfz 267 diye geçen alet.
alttaki renk konusunda bi çegincem yok, grisi normalde tek hayıflandığım şey üstteki beyazı ![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel duruyor devam edin.
Sol ön dişli kırık mı? |
|
![]() |
|
relicks
![]() ![]() ![]() |
valla helal olsun o gölgede onu nasıl gördünüz
![]() bahtsız dedik ya başına gelmeyen kalmadı ( belki benim dragona çok sövmemden dolayıdır bilemiycem) elimizden düşürdük dişlilerden bi parça gitti. parçası duruyo.bi operasyon yapıcaz onada. olmadı stugdan bozma olduğu için aynı kalıplları kullanmış dragon. birsürü yedek parça var iki tane daha dişli duruyo yani ![]() |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Kerem bey;
Şurda benim uyguladığım yöntemi de kış kamuflajı olarak tavsiye ederim. İsterseniz üzerine bunu deneyiniz. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
relicks
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: carlgustav
Kerem bey; Şurda benim uyguladığım yöntemi de kış kamuflajı olarak tavsiye ederim. İsterseniz üzerine bunu deneyiniz. burda kış kamuflajıyla ilgili bişey yok Barkın Bey. link yanlış oldu galiba aslında zamanında deterjanı çıkartabilseydim üzerinden bi sorun yaşamayaktım ama fazla kalınca beyaz boya çok dağıldı. |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Pardon link şuymuş. Bir bakın isterseniz.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |