![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 6 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() |
Çok iyi olmuş detaylar güzel, ben severim bu model uçağı :)
![]() |
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Bütün forsları çerçeveli olan kitin dekallerini kestim, biçtim. 11 rakamını ve daire arkasında kalan beyaz bant bölmünü şablon yapıp boyadım. Dekaller bol miktarda microsol içti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Big Lebowski
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
![]() ![]() ![]() |
Enfes görünüyor. Ellerinize sağlık gerçekten.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Big Lebowski |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel gidiyor, ellerine sağlık.
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim, içime sinecek galiba bu sefer. Yardım edenler sağolsun
![]() |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
rahmi abi ellerine sağlık.çok güzel görünüyor.bir şey soracağım.bu patafix i sökerken nasıl söküyorsunuz.ben sökerken bunları mutlaka bi yere yapışmış halde kalıyorlar.sonra tabi ufak ufak temizliyorum ama kolay bi çözümü var mı yani..
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Yok maalesef, dediğin gibi oluyor. Kalan parçaları almak için büyük bir parça patafix kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Acep sankim "rudder"da ton farkı belli mi oluyor fotoğraflarda?
Hani gövde şöyle güzelcene eskitilir/kirletilir, boyası soldurulur sonrada "rudder" taze boya ile tekrar boyanır... Hımmmm ![]() Önce ışıktan dolayıdır diye düşünmüştüm ama sankim gerçekten de tonu belirgin şekilde farklı geldi birden??!! Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Evet ton farkı bariz. İlüstratör de bunu resmine yansıtmış biraz, iş planında dediğin sırada zamanını bekliyordu bu işlem. Uyarı için teşekkür
![]() |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
![]() Bu fotoğrafta motor kaportasına, altta uçan diğer SBD'lere bakarak rudder'da ton farkından ziyade renk FS35042 olmalı ! Gibi bir şüpheye düşüyorum. Ne dersiniz ? Düzenleyen akhilleus |
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Bence de.
Fotoğraf başka şeyler de söylüyor, mesela forsun ve panellerin eskimesi, kirliliği, 11 numaranın fırça ile maskesiz boyanmış olması falan. Eskitme süreci yaman olacak anlaşılan ![]() Düzenleyen Erinç Özgür |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Erinç Özgür
Eskitme süreci yaman olacak anlaşılan ![]() Clumsy bu uçağı bana bulduğunda demiştim zaten kör istedi bir göz... 2 ay eskitirim ben bunu artık ![]() |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
rahmi siyah beyaz referans dışında sana pacific fighter diye bir oyun var onu tavsiye ederim.WWII da pacific de kullanılan japon ve amerikan uçaklarının boyamaları var.eskitmeleride dahil.istersen bu uçağınkini yollayabilirim...
|
|
|
|
![]() |
|
pascalpati
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
![]() ![]() ![]() |
zaten WWII uçak maketi yapıp bu oyunu oynamamak çoook büyük bi referans kaynaktan faydalanmamak olur. Ben de herkese tavsiye ederim.
|
|
Ulas Demirdag
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Sevgili arkadaşlar, başlığı baştan sona (4 sayfa) en azından bir kez okursanız oldukça ilginç bir uçakla (uçaktan kasıt SBD-5 değil, II numaralı uçak) uğraştığımı göreceksiniz. Elimde Clumsy'nin sağladığı 3 fotoğraftan başka bu uçağa ait referans yok. Olursa seve seve kabul ederim.
|
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
rahmi abi biraz bekle yolluorum hemen.
|
|
|
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
yalnız rahmi abi bu alet SBD 3 müş.yinede yolluorum belki işine yarar.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: pascalpati
zaten WWII uçak maketi yapıp bu oyunu oynamamak çoook büyük bi referans kaynaktan faydalanmamak olur. Ben de herkese tavsiye ederim. Ne diyosun, bilgisayar oyunu makete referans, öyle mi? ![]() Aman diym, sakın ha! ![]() ![]() |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 6 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |