![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Boyalar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
yavozkan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/12/2005 Saat 22:48 |
napples yellow, raw umber
Kuru fırçalama ve yağlı boya yıkama için kullanılan ve çoğunlukla isimleri zikredilen boyalar. İstanbul dışından katıldımız için, internet siteleri haricinde alış-veriş yapabileceğimiz yer yok. Isparta da araştırdım kırtasiyeciler yüzüme uzaylı gibi baktı. Nerdedir? Nasıl erişiriz internetten bu malzemelere. Muadili malzemelerle adres verebilirmisiniz. |
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Ben gülsuyu ile takas yaparım
![]() |
|
![]() |
|
yavozkan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
![]() ![]() ![]() |
İstediğiniz gül suyu olsun. Gül reçeli, gül kremi çeşitlerimizde mevcuttur...
Özel mesajı gönderdim. |
|
![]() |
|
Atilla Sülün
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
bana da napples yellow lazım.ben de kömür göndersem olur mu?
![]() ![]() Düzenleyen Atilla Sülün |
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Atilla Sülün
bana da napples yellow lazım.ben de kömür göndersem olur mu? ![]() ![]() Olmaaz ![]() sizin ile de yılda bir çıkıp,sepette satılan bir özel çileğiniz var,onun ile takas uyar ![]() |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Atilla Sülün
bana da napples yellow lazım.ben de kömür göndersem olur mu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Hayırlı işler Tamer hocam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tamer Özkan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
kudret kaptan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Tamer hayrola?
dukkanı kapatıp manav mı acacağız yoksa... Ama biz üzümün çöpü, armudun sapı derken, sermayeyi yeriz valla... |
|
Kudret ALTINKESER
|
|
![]() |
|
Atilla Sülün
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Tamer Özkan
Olmaaz ![]() sizin ile de yılda bir çıkıp,sepette satılan bir özel çileğiniz var,onun ile takas uyar ![]() valla ben de burada yeni başladım göreve. ama o çileği duydum tabi. ereğli de yetişiyor. hatta festivali bile oluyormuş. mayıs-haziran aylarında inşallah gidip görürsem size de yollarım ne demek. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |