Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sivil Araçlar
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar
Mesaj icon Konu: Citroen 2 CV (limonatam benim) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
saral100
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1029
Alıntı saral100 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23/12/2005 Saat 23:27
Gerçekten limonata tadında olmuş..çok şirin duruyor.Elinize emeğinize sağlık
Selamlar
IP
HAKAN
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 876
Alıntı HAKAN Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23/12/2005 Saat 23:38
Tebrikler,arkadaşlarımında belirttiği üzre tertemiz bir çalışma olmuş.Çok beğendim.Böyle tertemiz finişlenmiş makineleri görünce beğenmeden duramıyorum işte ne yapayım.
Bu aradaB PLANI'NINDA çok yerinde olduğunu belirtmek isterim.

Düzenleyen HAKAN
IP
Moses
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 372
Alıntı Moses Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24/12/2005 Saat 07:17
Tekrar tekrar yorumlariniz ve düşünceleriniz icin tesekkurler.
Vitrinimi gercekten cok titizlenerek yaptirttim. Epey bir arastirmadan sonra Betakam firmasinda karar kildim. Showroomda gordugum hazir vitrinler bana ebat olarak kucuk geldi. O zamanlar fazlaca maketim olmamasina ragmen ileride cogalir dusuncesi ile kendi belirledigim olcude siparis ettim. 7 kisimdan olusuyor. En alt kisminda ise 20 cm yuksekliginde surgulu kapisi olan bir bolum var. Buraya her tur maket malzemesi rahatlikla sigiyor. Derinligi 35 cm, yuksekligi 2 mt. Istenirse icerisinde ufak spotlardan olusan isiklandirma sistemi yaptiriliyor ama o ekstra ucret. Ben plastikler sicaktan eriyebilir ve boyalar koku yapabilir dusuncesi ile bunu istemedim. Vitrinin en ust kismina 3 adet spot deligi acildi. Oraya da yaklasik lambalarla birlikte 25 milyon masraf yaptim ve ekonomik lamba taktim. 3 tanesi yeterince aydinlatiyor. Dilenirse vitrinin arka kismi gri renkte kontrplakla kaplanabiliyor fakat ben her yonden rahat gorunmesi maksadi ile cam yaptirttim. Her yani lastikli oldugu icin toz almiyor. Sadece kapinin kapanma noktasinda 2 mm aralik var ki burdan tozu engellemek mumkun degil. Hafta 1 temizlik sart. Alt kismi normalde ayakli fakat ben yer degistirmek icin tekerlekli yaptirttim. Bir yerden başka bir yere goturmesi cok basit. Eger ayakli olursa en az 3 kisi lazim. Bu vitrinin bana maaliyeti nakliye dahil 450 YTL (450 milyon). Çağlayan ve başka yerlerde de vitrinlere baktım ama hazır olupta bu vitrinden ebatca daha kucuk olanlar nerdeyse 650-700 milyon civarında. Ben vitrinden oldukca memnunum ve cok kullanisli. Evinde cok modeli olupta yer bulma sorunu olanlar icin kesinlikle tavsiye ederim. Vitrin ile ilgili baska ogrenmek istediginiz birseyler varsa seve seve yardimci olurum.
Hepinize iyi aksamlar

BETAKAM: 5658311
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma