![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22/12/2005 Saat 00:27 |
İş bilgisayarımı kurcalarken buldum bu resimleri. 2 yıl önce metalizer boya denemelerinde kullandığım bir modeldi. Tesviye hatalarını hemen boya faslına geçme sevdası yüzünden olduğu gibi bırakmışım. Şimdi bakıyorum detaylı ve hoş bir modelmiş Monogram'ın P-51'i. Acaba bir tane daha yapsam mı diye düşünmeye başladım. Beni ziyarete gelen bir arkadaşa hediye etmiştim. Kimbilir nerede şimdi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Bence bir tane daha yapın derim.Gayet güzel olmuş elinize sağlık
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Sağolun, o uçağın güzelliği
![]() |
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
bence cok guzel bir ucak..millet monogram2ı begenmiyo detay dışa dogru diye ama..bence kitte,işçiliğinizde harika!
![]() |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Motorun altında ki kapakta açılıyordu zannedersem. Kendi deneyimlerime dayanarak arkadaşlara hediye edilen kitlerin sonu pek hayırlı olmuyor. Umarım bu model için bu kural geçerli olmamıştır.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Kapakları da açılıyordu ama görünen detay o kadar iyi değildi yanlış hatırlamıyorsam.
Evet işçilik harika ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Başka bir topicde söylemiştim bilgi paylaşıldıkça değerlenir. Buraya uydurursak hatıralar paylaşıldıkça güzelleşir
![]() |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Modelcilikte bu değilmi hatıraları yaşatmak,günümüzü yaşamak ve geleceği şekillendirmek...Ne mutlu ki Burada da hepsi var....
Bu arada konuya dönersek hala bir tane daha yapmanız görüşündeyim.Bu P-51 baya iyi duruyor. |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Olursa o Tamiya olacaktır
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |