Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: E-mule | |
Yazar | Mesaj |
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Konu: E-mule Gönderim Zamanı: 23/12/2005 Saat 02:06 |
Malum adlı dosya paylaşım programı ile 760 mb'lık bir videonun 560 mb'ını indirdim ancak geri kalanı kimsede gözükmüyor. Kalan sağlar bızımdır diyerek 560'lık kısmı kaydetmeye çalışıyorum fakat temp dosyası altında görebildiğim dosya ne kopyalanıyor ne de başka bir işlem kabul ediyor. Preview seçeneğinden açıp videoyu izliyorum ama kayıt edemiyorum.
Nasıl kayıt edebilirim, var mı bir bilen? |
|
pascalpati
Üye Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
Gönderim Zamanı: 23/12/2005 Saat 02:17 |
belki çok basit olacak ama acaba bu işlemleri yapmaya çalışırken e-mule yi kapattınız mı?
|
|
Ulas Demirdag
|
|
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Gönderim Zamanı: 23/12/2005 Saat 02:22 |
Orjinalini yazan: pascalpati
belki çok basit olacak ama acaba bu işlemleri yapmaya çalışırken e-mule yi kapattınız mı? Sağolun Ulaş Bey. Bazen bu kadar basit bir çözüm insanın aklına gelmiyor |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 23/12/2005 Saat 02:31 |
Tayfun abi kayıt olayını halledebildiğine sevindim.
İndirdiğin dosyanın eksik olan kısımlarını başka serverlara bağlanıp aramayı denedin mi? |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |