Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: BMW 507 | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 22/12/2005 Saat 04:58 |
Orjinalini yazan: benbeni
Yalnız kitte birşey gözümü kurcaladı.Egzosların ağzı kapalı mı? Doğru, kapalı. Ben de uçlarını oymadan siyaha boyamışım.. |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 22/12/2005 Saat 07:03 |
Bu adamlar bu kadar güzel detaylı bir model yaparlar da; böyle noktaları nasıl es geçerler anlamış değilim.
Aynı olay en son elime geçen AMT Baldwin Camaro'da var.Güzel ve detaylı bir model.100'den fazla bir parçası var.Ama gel görki egzoslarda aynı uygulama var |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 22/12/2005 Saat 07:14 |
Matkapla biraz oyup içini siyaha boyamak en iyisi.
Tabii oyuk yapan imalatçılar var ama, o egzozların uç delikleri, kalıp açısından komplikasyon yapabiliyor. Uç yatayda ise, boru içine bir girinti demek hareket eden bir erkek maça demek. Her kalıba her şekilde yerleşmeyebilir. Daha önce de bahsi geçmişti ama, ben asıl kromajlı parçaların en görünecek yerine yolluk bağlamayı hiç anlayamıyorum. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |