Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: İlk Modelim Mustang Gt | |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
volchanick
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Konu: İlk Modelim Mustang Gt Gönderim Zamanı: 20/12/2005 Saat 18:45 |
Arkadaşlar aslında ilk değil bu ikinci :)
Birincisi bir ferrari testarasso du üstüne bir kırmızı boya attım sprey boyayla fakat boya kabardı berbat bir hale geldi. Daha acemi ve yeni olduğum için boyayı nasıl çıkaracağımı bilmiyordum çok bilen bir boyacı arkadaşım bana bir fikir verdi.Bak volkan su boya çözücü bu işi halleder abi bir sakat olmasın eritmesin dedim malzemeyi yok yaw eritirmi canım dedi. Doğruymuş hakketen eritmiyor yok ediyormuş. Sabah bir kalktım malzeme tamamıyla kırmızı bir sıvı yapışkana dönmüş. Arkadaşı halen arıyorum olayı göstermek için gösterdikten sonra ne yapacağımsa malüm. :) Bu arkadaşda bana çalışmalarımda en büyük moreli ve desteği veren arkadaşım şakir. Bakmayın uslu duruşuna işi gücü yaramazlık kitlerin parçalarını ondan hep uzak tutmak lazım. Çok meraklı büyünce modelcimi olcak ne. Birde arkadaşlar ferrari testarossonun kaportası haric herşeyi duruyor lazım olan varsa göndereyim motoru filan birleştirdim gerçi ama yinede lazım olan olursa çekinmeden isteyebilir. |
|
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Gönderim Zamanı: 20/12/2005 Saat 20:42 |
Volkan Bey hoşgeldiniz,
Testarossa'nın başına gelenler gerçekten üzücü, tekrar geçmiş olsun. Plastik modellerden boya sökmek için genelde hidrolik fren yağı, stinca adlı ürün ya da sprey fırın temizliyici kullanılıyor. Bu üç madde de plastiğe zarar vermiyor. Bu konu hakkında forumda arama yaparsanız oldukça fazla bilgiye ulaşırsınız. Takıldığınız yerlerde hiç çekinmeden foruma yazın, cevap alacağınıza emin olabilirsiniz. Mustang ile başarılı ve keyifli bir üretim süreci dilerim. |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 20/12/2005 Saat 21:31 |
Hosgeldiniz, Mustang'i merakla bekliyoruz
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
Mueve
Üye Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
Gönderim Zamanı: 20/12/2005 Saat 22:57 |
Orjinalini yazan: volchanick
Bu arkadaşda bana çalışmalarımda en büyük moreli ve desteği veren arkadaşım şakir. Bakmayın uslu duruşuna işi gücü yaramazlık kitlerin parçalarını ondan hep uzak tutmak lazım. Çok meraklı büyünce modelcimi olcak ne. Yaman bir modelci bakışı var "Şu kemirilecek şeylerle uğraşacağına beni sevse" bakışıda olabilir bu Çok tatlı. Düzenleyen Ares |
|
volchanick
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Gönderim Zamanı: 20/12/2005 Saat 23:19 |
ilginize teşekkürler typhoon ve burak.
Nediyeyim bende artık tecrübe kazandım |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 20/12/2005 Saat 23:27 |
Sevgili Volkan,
Öncelikle geçmiş olsun. İlk tecrübe, ilk kayaya toslama.. Olsun, bunlar işin tuzu biberi. Ferrari'nin bir resmini basar mısın? Belki kaza dioraması filan için işe yarayabilecek haldedir. Diorama için egzersiz yapacak araban da olmuş olur böylece.. |
|
volchanick
Gönderim Zamanı: 20/12/2005 Saat 23:43 |
korkut abi ferrari aynen çamur gibi oldu yani eridi. Jelibon şekerler vardı ya aynen öle çöp yani.
|
|
Big Lebowski
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Gönderim Zamanı: 20/12/2005 Saat 23:52 |
Volkan bey siteye hos geldiniz.
Ben de airbrushla modelcilige henuz yeni baslamis sayilirim. Testarossa icin gecmis olsun dileklerimi sunuyorum. Fikir vermek icin biraz gec oldu galiba ama fren hidroligi boyayi sokmek icin kullanilabiliyor. Ben tecrube etmek icin artan kalip plastiklerine airbrushla boya atip daldirdim. Soktu gercekten. Düzenleyen Big Lebowski |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 02:36 |
Volkan hoşgeldin ve kolay gelsin diyorum.
Ferrari'nin motorunu kaybetme.Tecrübe kazandıkça bu motorla kasaplık denemeleri yapabilirsin.Mesela AF'de görmüştüm.Eleman VW minibüse Testarossa'nın motorunu takmıştı.Bu tür ilginç araçlarda bu motoru kullanabilirsin. Mustang'in yapım aşamalarını da resimleyip anlatabilirsen ona göre yardımcı oluruz. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 05:07 |
hoşgeldiniz.hemşeriymişiz haberim yokmuş.testarossa nın başına gelenler için geçmiş
olsun diyeyim.mustang güzel arabada bunun 1967 model olanı daha da bir güzel..kolay gelsin.... Düzenleyen pilotcuk |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
impreza
Üye Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 08:16 |
volchanick
MERHABA BEN DE ESKISEHIR'DENIM GORDUGUM KADARIYLA MODELIN TAMIYA. BENCE OTOMOBIL MAKETIYLE ILGILENIYORSAN TAMIYADAN SAŞMA BEN DE OTOMOBIL MAKETLERI YAPIYORUM AMA GENELDE WRC BENIMKILER. TABİ HEPSI DE TAMİYA. AYNI SEHIRDEYIZ. BENIMLE IRTIBAT KURARSAN SEVINIRIM. IYI MODELLER... |
|
impreza
watashi wa Toruko-jin desu |
|
impreza
Üye Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 08:18 |
HAA BU ARADA ŞAKİR DE PEK SEVİMLİYMİŞ
O NASIL BAKIŞ OYLE NASIL YAKALADIN O POZU |
|
impreza
watashi wa Toruko-jin desu |
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 08:38 |
gerçekten şakir çok tatlı.unutmuştum....
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 09:17 |
volkan hoş geldin ilk modelin başına gelenler diğerlerinde tekraralanmaması dilegiyle
şakir'de cok yakışıklı çıkmış benimde 11 yıldır beraber yaşayan suzi genelde modelin başına gecince böyle derin bakışlar atıyor ama zamanla alışıyorlar. |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
volchanick
Gönderim Zamanı: 24/12/2005 Saat 21:12 |
Mustang hep aklımda kırmızı ve siyah olarak kalmış yada daha çok bu renkleri gördüm mustanglarda. Ama ben değişik bir renk uygulamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Düzenleyen Typhoon |
|
volchanick
Gönderim Zamanı: 24/12/2005 Saat 21:13 |
Düzenleyen Typhoon |
|
Atilla Sülün
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 25/12/2005 Saat 00:19 |
boya nedir? güzel olmuş.
|
|
volchanick
Gönderim Zamanı: 25/12/2005 Saat 01:47 |
atilla daha boyamadım kendi boyası tamiyanın
|
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |