Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Hakkariden selamlar...... | |
Yazar | Mesaj |
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Konu: Hakkariden selamlar...... Gönderim Zamanı: 18/12/2005 Saat 22:02 |
tatilimi geçirdiğim hakkari dağ ve komando tugayından hepinize selamlar.
Gelirken sıkıntılı gelmiştim ama burası bildiğiniz gibi değil. Tek sıkıntım ailemden ve sevdiklerimden uzak kalmak. Burası o kadar rahatki hele kısa dönemlere acaip iyi davranıyorlar. Zaten 2gün önce kar yağdı 2m kar var eğitim adı altında konferans merkezinde bütün gün oturuyoruz. sadece sağa dön sola dön manga sırası selam verme gibi şeyleri dışarda öğrendik. Zaten burası acemi birliği olmadığı için ağır eğitim yok hele kısa dönemlere hiç yok bütün gün oturmaktan sıkılıyoruz. Gazino diye bir bina koymuşlar inanılmaz internet cafesi, foto tab ettirme imkanı, fast food yada ev yemeği tarzı kafeterya, 500kişilik sinema salonu, lig tv v.s. imkanlar süper. Çarşı izni olmadığı için askerlere her imkan tugayda sağlanmış. 6ocakta yemin törenine kadar acemilik adı altında sadece törene hazırlık yapılıyor. 6ocaktan sonra herkez karargahta falan masa başı işlere geçecek. Ben turizmci olduğum için subay gazinosu resepsiyonuna geçiyorum dün oranın sorumlu yüzbaşısı ile tanışdım bana tatil için yanlış yer seçmişsin, dediler bizden önceki kısa dönem arkadaşlarda çok yardımcı oluyorlar. Anlıycanız keyfin ve sıhhatim yerinde vakit buldukça yazmaya devam ederim kendinize iyi bakın |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 18/12/2005 Saat 22:24 |
Ozan selamlar.
İyi olmana ve ortamın istediğin gibi olmasına sevindim.Resim istiyoruz ona göre |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 18/12/2005 Saat 22:29 |
Haberine çok mutlu olduk Ozan.. Böyle keyifle devamını dilerim, fırsat buldukça haber et..
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 18/12/2005 Saat 22:42 |
Kardeşim rahat ve esenlikte olmana çok sevindim.Bahsettiğin imkanlar çercevesinde oldukça iyi bir konumda olman gerekirdi öylede olmuş.
Allahtan kazasız belasız hayırlı vazifeler diliyorum. |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 19/12/2005 Saat 00:38 |
Ozan sagsalim varmana ve aldigimiz iyi haberlerine cok sevindim Mademki imkan var bizi yalniz birakma guzel yorumlarini bekliyoruz
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 19/12/2005 Saat 00:55 |
rahat ve huzurlu olman sevindirdi arkadaşaların dediği gibi habersiz bırakma bizleri
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 19/12/2005 Saat 08:40 |
Ozan bey;
Tanrı'ya emanet, en iyi şekilde görevinizi ifa edip, en hayırlı şekilde teskerenizi almanızı dilerim. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Gönderim Zamanı: 19/12/2005 Saat 20:43 |
Orjinalini yazan: Typhoon
Ozan sağlıcakla git, sağlıcakla gel... Kafaya takacak birşey olmadığını görecek, kafayı sıfırlayıp döneceksin. Gitmeden önce demiştim İyi tatiller... |
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 19/12/2005 Saat 22:35 |
Belki biraz erken ama hayırlı , kazasız, belasız tezkereler.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 21:39 |
herkese teşekkürler inşallah sağ salim gitip gelicez vakit buldukça yazıcam
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |