![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 6 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
İşin bütün tadı antinde kuntinde zaten USS bey. Fazla dolanmayın bu çift motor Almanların yanında takılırsınız benim gibi antine kuntine
![]() |
|
![]() |
|
Typhoon
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
![]() ![]() ![]() |
Rahmi Bey, ellerinize sağlık. Her ne kadar tipini sevmediğim bi uçak olsa da; kamuflajı çok güzel ve siz de hakkını vermişsiniz.
![]() |
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Erinç Özgür
Dinçer beyefendi, Dinçer! ![]() Ercan Bey bu kadar sinirlenmeyiniz, sonucta bu bir hobi.. ![]() Aman Rahmi, aşar bizi gece avcisi mavcisi, neme lazim |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Tayfun Bey
![]() ![]() Öbür Tayfun bey, Ondülin kaplama uçak yapanı aşmıyormuş diyorlardı HS'de ![]() |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Neymiş o? (Salyalı olan?
![]() |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: akhilleus
Öbür Tayfun bey, Ondülin kaplama uçak yapanı aşmıyormuş diyorlardı HS'de ![]() Abi guzel dedin de bu Dincer Bey Turkiye'yi terkettirir bana, hayatta cikmam o topa ![]() |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KaanX
Neymiş o? (Salyalı olan? ![]() Seni açmaz pek ama ![]() |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: USS Enterprise
Abi guzel dedin de bu Dincer Bey Turkiye'yi terkettirir bana, hayatta cikmam o topa ![]() Abi KÇG diye bişi var yine de ben karışmam ![]() |
|
![]() |
|
USS Enterprise
![]() ![]() ![]() |
Abi kutudan ciktigi gibi kafamda kirar, aman derim, ben bulur yaparim bi oduleli ucak daha, bos ver
![]() |
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Madem dükkan kepengi seviyorsunuz, skreç Junkers G38 yapıverin paşam
![]() Her türlü AM kiti yapılına, iyi gelir. Düz renk, boyaması kolay, eskitmesi leziz, pek mükemmel kittir. |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
"Molded with PRIDE in Korea" yazısını görüp destur dedim zaten en baştan
![]() |
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Dünyanın en iyi enjeksiyon kalıp imalatı G.Kore'de yapılıyor, bütün Japon kit üreticileri orada yaptırır işlerini. Bu büyüklükte bir kitin kalıbı tahminen 350.000$ tutar. AM kalıpları bir kaç kez geri gönderip düzelttirmesiyle meşhurdu. Batmasının asıl nedeni de bu.
|
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
350.000$'mı
![]() ![]() |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
USS Enterprise
![]() ![]() ![]() |
Kalipla bitmiyor ki, plastigi, dekali, kutu illustrasyonu, kutusu, matbaasi, nakliyesi, ardiyesi, iscisi, vergisi, ssk'si, elektrigi, suyu.. Daha sabaha kadar sayilir valla
![]() Min. 100 bin adet satmadan para kazanilmaz gibi.. |
|
![]() |
|
SLAVE
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 126 |
![]() ![]() ![]() |
Kore kalıp demisken su kore kalıp kitler hangileri hemen hepsinden alalım revell rafale ve f-15 i gecenlerde kaan bey soylemisti baska ne var?
|
|
01010011 01001100 01000001 01010110 01000101
Where nothing in its place,lies disorder Where in the desired place there is nothing,lies order |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Ben yıllar önce bir enjeksiyon kalıbı için araştırma yaparken Raks firmasıyla görüşmüştüm. Onlar da kaset gövde kalıplarını Kore'de yaptırıyorlardı. 1.000.000 baskıda bile hassasiyetini kaybetmeyen kalıplar olduğunu söylemişlerdi.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
O kadar para verdikten sonra olsun artık.
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Kafamda hep bir model fabrikası hayali vardı fakat bu fiyatlar ile hayalini bile kurmak zor
![]() |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 6 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |