![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Boyalar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 03:14 |
Arkadaslar Tamiyanin PS serisi Spray yada Normal boyalari hakkinda bilgisi olan var mi?? Plastik maketlerin boyanmasinda kullanilabilirler mi?? Dikkat edilmesi gereken ekstralari var midir??
|
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
PS serisi boyalarin esas ozelligi boyanin elastiki ve birbirine tutunan yapisi ve bu sayede RC arabanin saga sola carptiginda boyasinin patlamamasi..
Hatta bu sebepten maske uzerine atilan PS boyayi once maske hattindan maket bicagiyla dikkatlice kesmek gerekiyor, aksi taktirde maske sokulurken PS boyaya zarar veriyor vs. Plastik makette kullanmayi hic denemedim. |
|
![]() |
|
Atilla Sülün
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
plastik maket için ts serisi boyalar işinizi fazlasıyla görür ancak astar atmanız lazım altına. daha iyi tutunması için.
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Atilla Sülün
plastik maket için ts serisi boyalar işinizi fazlasıyla görür ancak astar atmanız lazım altına. daha iyi tutunması için. TS biliyorum, zaten kullaniyorumda, elime 30 kadar PS serisi spray boya gecti, plastik maketcilikte kullanabilir miyim diye sormustum. ![]() |
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: USS Enterprise
PS serisi boyalarin esas ozelligi boyanin elastiki ve birbirine tutunan yapisi ve bu sayede RC arabanin saga sola carptiginda boyasinin patlamamasi.. Hatta bu sebepten maske uzerine atilan PS boyayi once maske hattindan maket bicagiyla dikkatlice kesmek gerekiyor, aksi taktirde maske sokulurken PS boyaya zarar veriyor vs. Plastik makette kullanmayi hic denemedim. Tesekkürler.. Ikinci paragrafta sözüne ettiginiz sorunla muhatap oldum.. Test amacli olarak kullandim boyadan.. Yüzeyi bir nevi zar gibi kapliyor, ve eger bir sekilde bir yerden kalkmaya baslarsa, devami geliyor.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |