Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Deniz suyu zımparası | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 14/12/2005 Saat 04:05 |
valla dalışın tadını çıkarın derim.karışmak gibi olmasında.kolay gelsin.gerçi modeller uzun sürer böyle ama....
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 14/12/2005 Saat 09:41 |
Panzer 4 su altında nasıl gider bilmiyorum ama U.S.S. Ohio denizaltısı ortamında gazı ile güzel bir şekilde yapılır
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
HADES
Üye Kayıt Tarihi: 05/12/2005 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 118 |
Gönderim Zamanı: 14/12/2005 Saat 22:37 |
Pes doğrusu Uluslararası bir olaya imza attınız "herzaman heryarde maket" baslıgı altında calışmalarımıza baslıyalım Ben motocross uzerinde "eskitme-weatherig" yapıma talibim. Aramızda dagcı varsa "4000metre de kuru fırca" olayına girsin.. inanamıyorum hala guluyorum Carlgustav. . Maketçilik gercektnete biraz çılgınlık ve "insanları sasırtma sanatı" sanırım.
|
|
zorro
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Gönderim Zamanı: 14/12/2005 Saat 23:49 |
orası akvaryum koyu değil mi yahu, kuru elbiseye bakılırsa yakın zamanda yapılmış o maketin zımparası sanırım.
super fikir, tebrikler |
|
--------------------------------
dive now work later -------------------------------- |
|
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 00:26 |
Orjinalini yazan: İDRİS
Ne olacaktı yani?Tabiki modelcilik konusu. Bu vesileyle bilgi vereyim herkese.. Bir konu modelcilikle alakali bir konuyla baslar ( Modelcilerin calisma odalari gibi mesela) ardindan alakasiz bir konuya yonelirse bu konu Off-Topic'e tasinmayabilir. Sonucta icinde modelcilikle ilgili bilgi vardir ve daha sonra arayanlarin bunu bulabilemeleri icin ilgili alanda birakilir. Konu sapmasi ya da "geyik" duzeyi artarsa ilgili uyari yapilarak, konuya sadik kalinmasi rica edilir. Bu ricaya icabet edilmezse topik kitlenebilir. Ama bir konu denizaltinda model zimparalamakla ilgiliyse, takdir edersiniz ki bu, yeri off-topic alani olan, "geyiktir". Konunun icinde model lafi ya da resmi olmasi konuyu baska bir alana tasimaya yetmez. Butun moderator arkadaslar bu sekle sabit kalmaya ozen gostermektedirler. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |