Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: crimson rengi | |
Yazar | Mesaj |
tansel yılmaz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Konu: crimson rengi Gönderim Zamanı: 07/09/2005 Saat 19:57 |
bana bu renk lazım ama hiçbi markada bulamadım. yani mevcutta yok bunu karışım yoluyla nasıl elde ederim?koyu kızıl gibi bi şey galiba...
|
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 07/09/2005 Saat 20:59 |
İyi araştırmamışsın Tansel kardeşim
molak ta enamel var.ben de akrilik olarak normal ve clear var.Başka? |
|
tansel yılmaz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Gönderim Zamanı: 08/09/2005 Saat 00:03 |
abi cümleyi yanlış kurduğumdan sende yanlış anlamışsın. markaların bu rengi yok demek istemedim. humbrolunda gunze ninde revelinde ayrıca crimson rengi var ama baktığım dükkanların hobici weblebi vs.. stoklarında yok demek istemiştim.bu açıdan ulaşamadım boyaya..elimde bi örnek olsa karışım yapıp bulucam rengi ama oda olmayınca bu açıdan sordum.sen şimdi bana üç aşağı beş yukarı bi reçete yazarsan bahtiyar olurum. hürmetler...
|
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 08/09/2005 Saat 00:49 |
Reçete yazmasam ,ilacın kendisini versem? .istediğin cinsten yollarım sana,enamel ,akrilik vs.Özelden yaz
selamlar |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |