![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sikça Sorulan Sorular | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
F-14 oynar kanatları yüzünden biraz zahmetlidir ama o kadar.Yapımında ekstra bi zorluk yok.
hornet-74 Revell F-14A İtaleri kalıp. Revell F-14D ise kendi kalıbı.İtaleriden daha iyi.Fujimi ve Hasegawadan değil. |
|
![]() |
|
hornet-74
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Az evvel hobiciler f-16 mı getirdiler. Gerçekten güzel maketmiş şimdi f-14 ü sonuçlandırmaya sıra geldi. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. [=D>] [=D>] [=D>]
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
F-14 ü Fujimi veya Hasegawa alın.
|
|
![]() |
|
hornet-74
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Sayın ustalar bana birde f-4 markası tavsiye ederseniz....
![]() Biliyorum bu uçak çok çetrefilli ben sadece kutudan çıktığı gibi yapıcam, fantaziye girmeden. Bana bu çok güzel hemde detayları tatmin edici, problemsiz dediğiniz bir marka olsun yeter tabii 72 ölçekte.Teşekkürler. ![]() |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Revell F-4F ya da RF-4E
|
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Revellde 2 değişik kalıpta F-4 var.Aman dikkat.
|
|
![]() |
|
hornet-74
![]() ![]() ![]() |
Pekii hangisini almalıyım?
![]() |
|
![]() |
|
hornet-74
![]() ![]() ![]() |
Birde bu revll abilerin bol miktarda bulunduğu yer neresidir onu bilen varmı acaba.
![]() |
|
![]() |
|
hornet-74
![]() ![]() ![]() |
Bölük pörçük ve ardarda oluyor ama sormadan da edemiyorum.Mesela Fujimi deki f-14 ü herkez tavsiye ediyor bu markada ve tamiyada tavsiyelik bir f-4 varmıdır.
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Bahsedilen Revell F-4F'nin kutu kapağında bu resim vardır.
Revell maketleri, sitenin dükkanlar bölümde bulunan satış yerlerinde bulabilirsiniz. |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Rahmi bey peki bu kit nasıl bulunabiliyor mu? Hobicide yok baktığım birkaç yerdede bulamamıştım. Bu kiti çok istiyorumda ve kit gerçekten çok iyi kesinlikle tavsiye olunur.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum
![]() |
|
![]() |
|
hornet-74
![]() ![]() ![]() |
Ben tam 5-6 saattir istanbulda nekadar model dükkanı ve toyzz shop, varsa arıyorun ama henüz buluşma sağlanamadı maket ile.
![]() |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Ben ithalatçının sayfasınada baktım ordada ürünler arasında yok. Revell hayla üretiyor oysa üstelik ülkemizde gidecekte bir kit neden ithalatı olmaz anlamıyorum.
![]() |
|
Hayat bos!!!
|
![]() |
|
hornet-74
![]() ![]() ![]() |
OY61 Kardeşim eğer bulabilirsen bu aleti banada haber ver olurmu aynı şekilde bende.
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
1/72 ölçek zorunluluğunuz yoksa 1/48 olan Revell'ler Hasegawa. İlla bu kit diyorsanız 3-5 ay bekleyin. Her ithalatta bana yemin bozduran kitler geliyor. Bu da gelir herhalde.
|
|
![]() |
|
oy61
![]() ![]() ![]() |
1/48'ni zaten yapacam fakat o kit için önce decal üretimini öğrenmek istiyorum. Şimdilik 72 ölçek aralarına az biraz 48 karıştırarak airbrush tekniğimi geliştirmekle meşgul olduğum için genelde 72 ölçek çalışıyorum ve daha hiç F-4 yapmadım açım
![]() |
|
Hayat bos!!!
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |