Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sivil Araçlar
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar
Mesaj icon Konu: bmw art cars R.R model Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   3 Sonraki >>
Yazar Mesaj
crow
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 583
Alıntı crow Cevaplabullet Konu: bmw art cars R.R model
    Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 00:00
BMW firmasının sanatsal çalışmalarda örnek olan bmw art cars uygulamalarını hayat veren tayfun beyin M1 çalışmasıyla birlikte daha heycanlanan ben bu tür projeye paralel olarak bu konuyla ilgi ilk çalışmam fujimi BMW 635 csi Hartge HS6 versiyon olan bu modeli Robert Rauschenberg beyin uygulamış oldugu art versiyonla revize etmek istiyorum. model bir kaç gün içerisinde elimde olacak lakin tüm araştırmalarıma rağmen çok detaylı bir resim ve döküman arşivine ulaşamadım bu araştırmalar konusunda bana yardım edecek ve tüm arkadaşlara şimdiden tesekkürler.

www.crowmodelcars.com
IP
Typhoon
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 374
Alıntı Typhoon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 00:34
IP
crow
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı crow Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 00:53
Tayfun çok sağol özellikle 5 ve 6 fotolar yoktu süper oldu göremediğim sadece tavan ve bagaj kaldı onlarıda bulursam bir eksik yok tekrar teşekkürler.
www.crowmodelcars.com
IP
Typhoon
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Typhoon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 01:04
Tavan ve bagaja da bakar yollarım.
Ben de M1 bitince buna başlayacağım :

IP
Tamer Özkan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu

Gönderilenler: 432
Alıntı Tamer Özkan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 01:09
Ben de BMW 3.5 CSL Calder yapacağım

IP
Typhoon
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Typhoon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 01:15
Bagaj ve tavan:

IP
Mueve
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 581
Alıntı Mueve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 02:00
Sayın crow; Robert Rauschenberg tanıyan/araştırmış olmadığım için soruyorum; araç genel olarak bir çok sanat akımının birleşimi olup tabiri caizse kübik çalışma mı yoksa bir döneme mi ait?
Ek olarak, hem 6 serisi olması hem de sanatsal anlamdaki (siyah-beyaz olmakla beraber) yoğunluğuyla harika çalışma olacak gibi, başarılar.
Sayın Taphoon ve Tamer Özkan sizlerin çalışmaları da gerçekten "heyecan uyandırıcı".
Merakla bekliyorum.
IP
benbeni
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 554
Alıntı benbeni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 02:37
Crow yine güzel bir proje düşünmüşsün.Tebrikler.Yalnız bu dekalleri nasıl basacaksın merak ettim.

Bir de senden bir ricam var.Sen bu dekal basma olayına iyice vakıfsın.Şöyle bir makale yazıp bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.

Tamer ve Tayfun abilerim.Sizlere de kolay gelsin.Mueve'nin dediği gibi sizin projelerde heyecan verici.
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
IP
crow
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı crow Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 04:12
sevgili tayfun ve tamer
bence başlayacağınız bu modellerde cok güzel. şimdilik elde var dört umarım ilerleyen zaman içersinde geri kalan art modellerde bu konuyla ilgilenen arkadaşların katılımıyla tamamlanır.dünyada bu serinin hepsini yapan guruplar varmı bilmiyorum ama biz tamamlarsak bir ilk yapmış oluruz belki. kolay gelsin

Düzenleyen crow
www.crowmodelcars.com
IP
crow
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı crow Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 04:24
Orjinalini yazan: Mueve

Sayın crow; Robert Rauschenberg tanıyan/araştırmış olmadığım için soruyorum; araç genel olarak bir çok sanat akımının birleşimi olup tabiri caizse kübik çalışma mı yoksa bir döneme mi ait?
Ek olarak, hem 6 serisi olması hem de sanatsal anlamdaki (siyah-beyaz olmakla beraber) yoğunluğuyla harika çalışma olacak gibi, başarılar.
Sayın Taphoon ve Tamer Özkan sizlerin çalışmaları da gerçekten "heyecan uyandırıcı".
Merakla bekliyorum.

Sayın caner; Robert Rauschenberg yapmış oldugu bu çalışmayla ilgili sadece görsel bir araştıma yaptım detaylarla ilgili bir bilgim yok aslında bende merak etmiyor değilim. umarım ilerleyen zamanda araştırır modelin bitimde bu konuylada ilgili ögrendiklerimi paylaşırım.
www.crowmodelcars.com
IP
crow
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı crow Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 04:34
Orjinalini yazan: benbeni

Crow yine güzel bir proje düşünmüşsün.Tebrikler.Yalnız bu dekalleri nasıl basacaksın merak ettim.

Bir de senden bir ricam var.Sen bu dekal basma olayına iyice vakıfsın.Şöyle bir makale yazıp bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.

Tamer ve Tayfun abilerim.Sizlere de kolay gelsin.Mueve'nin dediği gibi sizin projelerde heyecan verici.

Sevgili ömer; bu decallerle ilgili açıklayıcı makaleyi, şimdi üzerinde çalıştıgım team taksi modelinde ayrıntılı bir şekilde hem görsel hemde yazılı olarak hazırlamaya çalışıyorum. en kısa zamanda makale bölümünde sizlerle paylaşmayı isterim.
www.crowmodelcars.com
IP
bmw_m5
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 207
Alıntı bmw_m5 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 09:29
Orjinalini yazan: crow

BMW firmasının sanatsal çalışmalarda örnek olan bmw art cars uygulamalarını hayat veren tayfun beyin M1 çalışmasıyla birlikte daha heycanlanan ben bu tür projeye paralel olarak bu konuyla ilgi ilk çalışmam fujimi BMW 635 csi Hartge HS6 versiyon olan bu modeli Robert Rauschenberg beyin uygulamış oldugu art versiyonla revize etmek istiyorum. model bir kaç gün içerisinde elimde olacak lakin tüm araştırmalarıma rağmen çok detaylı bir resim ve döküman arşivine ulaşamadım bu araştırmalar konusunda bana yardım edecek ve tüm arkadaşlara şimdiden tesekkürler.

yavuz abiiii yavuz abiii ,,,, HS6 nın parça zenginliğini inceleyince kıyamayacaksın bu haale sokmaya... bu artcar olayı güsel bişi ama istersen normal bi 635 alıp yap.. Bu arada modelci dostlardan BMW 3,0 CS in Artcar versiyonunu yapmış olan varmı daha önceden.. yoksa ben yapiimmi...
BMW-freude am fahren
IP
crow
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı crow Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 10:25

yavuz abiiii yavuz abiii ,,,, HS6 nın parça zenginliğini inceleyince kıyamayacaksın bu haale sokmaya... bu artcar olayı güsel bişi ama istersen normal bi 635 alıp yap.. Bu arada modelci dostlardan BMW 3,0 CS in Artcar versiyonunu yapmış olan varmı daha önceden.. yoksa ben yapiimmi... [/QUOTE]

erse'cim çok sağol ama ben bu modeli senden isterken bu model üzerinde karar vermiştim ama üzülme sen ben artan parçalardan uygun bir şeyler üretirim. şimdi aklıma bir şey gelmiyor ama korkut abi sağolsun ustam yaptıkca kafamdaki rüzgar dinmek bilmiyor
www.crowmodelcars.com
IP
Korkut
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1409
Alıntı Korkut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 16:01

şimdi aklıma bir şey gelmiyor ama korkut abi sağolsun ustam yaptıkca kafamdaki rüzgar dinmek bilmiyor

Sevgili Yavuz, senin "fitilini ateşlemiş" olmaktan dolayı çok mutluyum... Çok iyi işler yapıyorsun!
IP
BUROCK
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 929
Alıntı BUROCK Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 18:00
Orjinalini yazan: Typhoon

Tavan ve bagaja da bakar yollarım.
Ben de M1 bitince buna başlayacağım :

Tayfun bey nasil diyordu vay sakalim vay biyigimmiydi       Super olacak bu cok sevdim
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise
You Must First Be Young and Stupid !!
IP
crow
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı crow Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11/12/2005 Saat 07:18
model bugün elime geçti, Erse dediğin kadar bayağı detaylı bir kitmiş buyrun arkadaşlar modelden genel bir görüntü.

FOTO

Düzenleyen Typhoon
IP
Typhoon
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Typhoon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11/12/2005 Saat 07:43
Orjinalini yazan: bmw_m5

Bu arada modelci dostlardan BMW 3,0 CS in Artcar versiyonunu yapmış olan varmı daha önceden.. yoksa ben yapiimmi...

Eger Stella versiyonunu yapacaksan, kimse yapmadi super olur:

IP
Typhoon
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Typhoon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11/12/2005 Saat 07:46

dünyada bu serinin hepsini yapan guruplar varmı bilmiyorum ama biz tamamlarsak bir ilk yapmış oluruz belki.

Bizim de hedefimiz bu zaten, BMW model listesini yaparken cok arastirdim, seriyi tamamlayana rastlamadim. Onumuzdeki yarismada bir cok ilk yasayacagiz gibi goruluyor
IP
Sayfa   3 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04