Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Mercedes C Dtm D2 Yp.Aş. | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 08/12/2005 Saat 12:21 |
toparlandım sayılır abi, her şey hazır sadece valize yerleştirmek kaldı. Daha gideceğim yer belli değil muhtemelen perş. günü belli olacak.
Dönünce yarım bıraktığım kitler var önce onlara saldırıcam ki bir adet 69 camaro z28 var (senin foil yaptığın), bir adet arkadaşıma söz veripte bitiremediğim merc. 190e amg'si var burago metal kitten bozma, çok hevesliydim yapmak için ama vakit kalmadı üzerinde bayağı işlem yapmak gerekiyor allahtan o arkadaşımda askere gidiyor son olarakta gene merc. s600 amg var. |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 08/12/2005 Saat 16:48 |
Omer abinin bitirdigi arac cidden guzel olmus kendisi eski gunlere donus yapsin bence
Ozan hayirlisiyla bir an once sag salim gidip gelmeni ve ayni hizla modellere kaldigin yerden devam etmeni bekliyoruz. Bende 2006 sonuna dogru gidecegim ama benimki goz acip kapayincaya kadar gecer herhalde bedelli.. |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |