Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Mini Cooper Cabrio | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 24/11/2005 Saat 20:53 |
Orjinalini yazan: Korkut
Yahu çok iyi yaptın da, bir de mesela pelüşleri nasıl yaptığını filan bi kelam etsen diyordum?? Ön cam çerçevesinin üstündeki delikler biraz gayrimuntazam olmuş. Sadece çerçevenin üstünü mat siyaha boyasan diyorum, bu kadar belirgin olmaz. ustam benim hemen aktarayım bunu anlatmak bir için bir itiraf olacak çünki eşim ve bir kac arkadaşım bunları forumdan takip ediyor ama bügün ama yarın zaten çıkacaktı foyamız kısaca pelüş olayına gelirsek eşimin bir çok pelüş kedi,köpek,ayı gibi maskotları var en kücüklerinden birisini gözüme kestirdim ve kulaklarını söküp alta kalan kumaşı alıp kalın kısımdaki peluşu tekrar maskota yapıştırdım korkut abi yaktın beni şimdi oda gözü olmayan bir maskota benim modellerden birisinin farını takmaya kalkarsa yandık altaki kumaş daha ince ve doku olarak tam uygundu ama renk biraz acık kalmıştı guaj boyayla boyadım kuruduktan sonra diş fırcasıyla fırcaladım ve güzel durdu yapıştırma konusunda 3m çift taraflı band kulandım bunu dioramalarda kullanıyordun cok sağlam bir şey tuttugunu bırakmıyor ve çok ince tavsiye ederim ön cam cercevesi konusunda tamamem katılıyorum aynen dediğin gibi yapacağım korkut abi |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 24/11/2005 Saat 23:08 |
Seninki daha zararsızmış. Ben gençliğimde bir parça sünger ihtiyacım için yatağın köşesini kesmiştim; annem hatırladıkça hala onu anlatır!
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 24/11/2005 Saat 23:41 |
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2005 Saat 18:23 |
Orjinalini yazan: Korkut
Seninki daha zararsızmış. Ben gençliğimde bir parça sünger ihtiyacım için yatağın köşesini kesmiştim; annem hatırladıkça hala onu anlatır! |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
Tremors
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 28/11/2005 Saat 19:01 |
Bravo mini çok güzel olmuş
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 28/11/2005 Saat 20:37 |
teşekkürler biraz tembellim bu aralar tam bitiremedim.
sende hoşgeldin Tremors |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
zagor
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 03:06 |
MESAJ DIREKT KISISEL CEKISME VE SALDIRGANLIGIN TEZAHURU HALINDE OLDUGUNDAN KALDIRILMISTIR VE ZAGOR'UN YAZACAGI BENZER HER MESAJ SITE YONETICILERI TARAFINDAN GORULDUGU ANDA AYNI MUAMELEYE TABI TUTULACAKTIR.
LUTFEN NE ZAGOR NE DE BIR BASKASI KISISEL CEKISMELERINI GIDERECEGI MECRANIN MODELSITESI.COM FORUMU OLABILECEGI YANILGISINA DUSMESIN, BU BIR YANILGIDIR CUNKU Düzenleyen USS Enterprise |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 05:07 |
Orjinalini yazan: zagor
bu sana son yazışım Umarım gerçekten bu şekilde son yazışınız olur Zagor bey kardeşim, çünkü üslubunuz bir hayli rahatsız edici. Eleştireceğiniz bir konu olabilir; ama bunu uygar bir şekilde ifade etmek gerekir. Böylesine saldırgan bir yazıyı, bir modelci ve forum katılımcısı olarak protesto ediyorum. İzlediğim kadarı ile zaten 2-3 mesaj atmışsınız, tamamen Yavuz arkadaşımız ile ilgili. Özel bir probleminiz varsa, yeri bu forum değil. Okuyanı rahatsız etmeye hiç hakkınız yok. Sizden bu tür yazıları -inşallah- sonlandırmanızı ve varsa eğer, yaptığınız modellerle foruma katkıda bulunmanızı bekliyorum. Ha, bu arada, yazdıklarınızdan rahatsız olduğum için en azından bana bir özür borcunuz var. |
|
touringstil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 05:52 |
yapacaklarımızın tamamını baştan kararlaştırmamızda fayda var.karar veremediğimizde başka bir modele devam etmemizdede fayda var.sıkıntılı bir çalışma olmuş belli arabada sıkıntılı.bütün maketlerin günahlarını üzerine toplamış gibi duruyor.yinede güzel bir şekildi saklamanda fayda.üzerinde çok emek var.dolayısıyla süper bir maket çok iyi olmuş.eline sağlık
Düzenleyen touringstil |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 05:59 |
Gergin bir ortam oluşmuş toplam 3 mesajda, gorebildigim kadarıyla olayın temelinde bir yanlıs anlasılma var,
Crow un istemeden bu polemige neden olan 2 birbirinden bagımsız eylemi mevcut; Birincisi, modellerinde custom dekaller kullanıyor; İkincisi, modellerini fotosopta gercek hayattan kesit tadında cercevelere oturtuyor. Zagor kardeşimizde o mesajdaki fotosop lafını arabalar duz boyanıyor da ustune grafikler fotosopta giydiriliyor seklinde alıyor, ve bu noktadan yola cıkıp fotosop sandıgı dekallere dair yorumda bulunuyor. İşin enteresan tarafı kimsenin aklına bu bakış açısı gelmediği için yapılan karsı yorumlar da ortamı geriyor. Şimdi acık ve secik yazayım; Zagor bey, arabaların ustunde gordugunuz grafikler dekaldir, bunu anlamanın en kolay yolu da ustundeki vernikte polish oncesi mevcut olan yuzey bozuklugudur. Benim hayret ettiğim ise sizin gibi photoshop a hakim birisinin nasıl olur da bu kör gözün parmağı detayı kaçırıp, reel bir fotoya editlenmiş muamelesi yaptığıdır. İşin can alıcı noktası ise uygulanmamış bir tekniğe dair yaptığınız gergin yorumlardır. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
crow
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 06:06 |
Orjinalini yazan: zagor
Bakıyorumda senin kandırmacalara devam gibi yahu sen yapıyorsun anladım ama neden dogru yolda ilerlemiyorsunda bunları decal gibi gösteriyorsun yokmu birde parlaklıgı ayarlayamıyorsun Bence artık adobe 8 kullan bunlarda parlamaları daha iyi ayarlarsın Birde dogrudan ayrılma ve yaptıgın kadarıyla yetin herkes yapmış sen yaptıklarını bozuyor sonrada shopla gitsin yada ayrı bir bahar falan arada ugrarım yine kardeşim crow ama cok vaktim yok bu aralar ama sanada cevap yazmakla arınmıyorsunki bu sana son yazışım İnan benimle ilgili nasıl bu tür bir kanıya varıyor vede bu şekilde yazabiliyorsun anlamıyorum anlamadığım başka bir noktada yaptığın eleştiri olsa öper başıma koyarım ama çizgiyi o kadar ince çiziyorsunki ihlal etmemek mümkün degil... ama ben sınırlarımı bilen biri olarak bu yazdıkların karşısında cevap vermek konusunda çok zorlanıyorum ilk mesajında aynı üslubu kullanmıştın ve site yönetimi tarafından konu kapatılmıştı. ve şimdi aynı tutum içinde olduğunu hissettiriyorsun. ben yaptıgım kendi modellerimden sorumluyum ama iyi ama kötü senin kandırmaca dedigin şeyler benim hayal dünyamdaki farklılıklardır. her ziyaret ettiginde bunların daha da farklılaştığını ve çogaldığını göreceksin. işte sevgili kardeşim zagor yaratıcılık denen şey hayal gücünün yaptıklarına yansımasıdır dolasıyla yaptıklarımla yetinmem mümkün degil cünkü ben hayal kurarak yaratmayı kendime iş edinen bir adamım umarım sende az olan vaktini genişletir yaratıcılığının ürünlerini sevgi saygı çerçevesinde bizlerle paylaşırsın benim bu yöndeki model çalışmalarıma neden olan sevgili korkut abidir. ayrıca bu çatı altındaki diger birbirinden yetenekli arkadaşların tecrübelerinden de faydalanmışımdır umarım sende her gecen gün dahada çoğalan bu takımda sende yerini alırsın herkese selam modele devam |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 06:10 |
Orjinalini yazan: Ares
Benim hayret ettiğim ise sizin gibi photoshop a hakim birisinin nasıl olur da bu kör gözün parmağı detayı kaçırıp, reel bir fotoya editlenmiş muamelesi yaptığıdır. İşin can alıcı noktası ise uygulanmamış bir tekniğe dair yaptığınız gergin yorumlardır. |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
bmw_m5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 08:42 |
nooluyo ya.. bişey kaçırdım ben yine kesin..
|
|
BMW-freude am fahren
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 09:40 |
Bu Ares insanı bu sitede admin olmayacaktı.Öf ülen öff.
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |