Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: BMW ///M Roadster | |
Yazar | Mesaj |
bmw_m5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
Konu: BMW ///M Roadster Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 13:02 |
Dragon model 1/24scale. araba kutudan boyalı çıkıyo ama ben ton olarak beğenmedim ve tamiyanın TS-8 italian red ile tekrar elden geçirdim.skill 2 olduğundan pek fazla detaylı bi kit değil ama yinede rafta olmazsa olmaz bi araba..eşim hediye almıştı japonyadan fakat tabi bizim gibi meraklı olmadığından alırken içini kontrol etmemiş ve şansınıza sağ ayna ve dekallerin bir kımı eksik çıktı.ve yapana kadar bende fark etmedim. ama sinir oldum yaa.. nerden bulcaz bu aynayı şimdi..bu arada aklıma geldi murat yücad dükkanında parasını ödemeden aldığın modelin kutusunu açtırmayı bırakın elletmezdi bile.. ilk defa onunda haklı olduğunu anladım..
Düzenleyen bmw_m5 |
|
BMW-freude am fahren
|
|
bmw_m5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 13:03 |
|
|
BMW-freude am fahren
|
|
bmw_m5
Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 13:10 |
|
|
BMW-freude am fahren
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 13:33 |
Elinize sağlık, ben bu arabanın hastasıyım onu bir kenara koyalım.
Boya elma şekeri gibi pürüssüz, parlak olmuş Yanlız, gözüm panel çizgilerini arıyor. Bence bu modele, koyu kırmızı, bordo ile panel çizgilerini uygularsanız harika olur. Kokpitte, torpido gözünün üstündekiler, kalıp çizgisi ise, bir traşlama işlemiyle alabilirsiniz. Sol lastikteki çapakları da kısa bir işlemle temizleyebilirsiniz. Elize sağlık. Sizde bir Bmw hastalığı var sanırım, bu da güzel bir şey. Düzenleyen CErginbas |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
bmw_m5
Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 13:38 |
Orjinalini yazan: CErginbas
Sizde bir Bmw hastalığı var sanırım, bu da güzel bir şey. BMW olsun çamurdan olsun... hastalık gibi bişi yaa. bi bulaştınmı kurtulamıyosun.. Boya iyice bi kemikleşsin, bi iki haftaya tekrar bi el atıcam çizgi işlerine falan..ama ayna bulmalı önce.. |
|
BMW-freude am fahren
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 17:29 |
Orjinalini yazan: CErginbas
Boya elma şekeri gibi pürüssüz, parlak olmuş Yanlız, gözüm panel çizgilerini arıyor. Bence bu modele, koyu kırmızı, bordo ile panel çizgilerini uygularsanız harika olur. Kokpitte, torpido gözünün üstündekiler, kalıp çizgisi ise, bir traşlama işlemiyle alabilirsiniz. Sol lastikteki çapakları da kısa bir işlemle temizleyebilirsiniz. +1... En sonunda rumuza uygun bir model sergilendi. Bence BMW bir tutkuysa daha çok modeller olması lazım???? |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 18:51 |
Aynı aracın Tamiya versiyonunun dekallerinden iyi bir fotokopi çekip ,jantı halledersiniz,.Yardım ederim
Ayna konusunu araştırayım |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 18:56 |
Guzel calisma guzel renk (Elma sekeri )
Boyadan biraz koyu renk panel cizgileride oldumu tadindan yenmez |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
bmw_m5
Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 22:41 |
sanırım 911 turbo aynaları buna en yakın olanlardan. bi tane buldum ama farklı duruyo. iki tane olsa???
aslında kendim farklı şeyler çıkarmak için, decal paper arıyorum. turkiyede bulunurmu?. iki kere ebay den sipariş ettim biri gelmedi, gelende postacının gazabına uğrayıp ıslanmış geldi.. |
|
BMW-freude am fahren
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 04/12/2005 Saat 00:55 |
ITM de olması lazım.
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 04/12/2005 Saat 04:43 |
Eline sağlık bu makinede bonbon olmayı hakediyor.Değilmi Korkut hocam?
Düzenleyen HAKAN |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 04/12/2005 Saat 06:39 |
Orjinalini yazan: HAKAN
Eline sağlık bu makinede bonbon olmayı hakediyor.Değilmi Korkut hocam? Kesinlikle! |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 04/12/2005 Saat 17:22 |
Orjinalini yazan: HAKAN
Eline sağlık bu makinede bonbon olmayı hakediyor.Değilmi Korkut hocam? Bende dogru kelimeyi ariyordum BonBon evet |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
yıldıray
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Gönderim Zamanı: 11/12/2005 Saat 22:25 |
dragon marka kitlerin birebir lik ile hiç bir alakası yok.kesinlikle oyuncak gibi duruyor.tamiya ile dragonu yanyana koyduğunuzda aradaki farkı bu işden anlamayan biri bile rahatlıkla görebilir.
Düzenleyen yıldıray |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |