![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Diorama | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
modelci2000
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02/12/2005 Saat 01:58 |
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Kar için ben de yılbaşı spreylerinden denemiş ama beğenmemiştim. Kurumuyor ve en ufak dokunuşta hemen sıyrılıyordu. Marka farkı olabilir mi, yoksa çok mu iyi korundular?
Bir de benim denediğimde genel görünüm çok iri (off-scale) görünüyordu. Bu fotoğraflarda ise göze batan bir durum yok. Herhalde marka farkı. |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Figürler ve yıkıntı süper, öte yandan D-Day demişsiniz, benim bildiğim bu olay fransada haziran ayında gerçekleşti, yani bu abilerin gerilla tipi 6-7 ay dayanmış olmaları lazım mekanda karla karşılaşabilmeleri için.
Kar efekti süper olmuş, tank ta (sherman?) kara az bişi ağırlığından kelli batmış olsa dört dörtlük olacakmış, birde keşke kopmuş olan sağ paleti havada olmasa.. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |