Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Gemiler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Gemiler |
Konu: USS George Washington | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 02/12/2005 Saat 12:32 |
Şu an müze olanlar hariç servis dışı kalanlar dahil hepsinde o rakkamların içi boş.
|
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 07:22 |
Yanlış bilgi için özür dilerim. Gemi cahiliyim demiştim gerçi ama. Ne demişler söz gümüş ise sükut altındır.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
idris
Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 11:59 |
Bu biraz "benim dediğim doğru ama susayım bari" manasına gelmiş.
Eğer rakkamlarda bir değişiklik yapılmışsa bilmek isterim. Sarı çapa hikayesini bilmiyordum mesela ama o fotoğraftada numaranın içi boş. |
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 04/12/2005 Saat 03:43 |
Yok canım benim dediğim doğru gibi bir anlam çıkarmayın ben bilmediğim bir konu hakkında konuşmamam gerekirdi anlamında söylemiştim. Kendimi yanlış ifade ettiğim içinde özür dilerim. Ama üniversitede edebiyatı 4. sınıfta ancak veren bir adamdanda çok doğru cümleler beklemeyin.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
idris
Gönderim Zamanı: 04/12/2005 Saat 13:10 |
Cümlelerinizde bir bozukluk yok.Ben sadece "acaba"lar kalmasın kafalarda diye konuyu irdeledim.
Bildiğimiz,bildiğimizi sandığımız veya bilmediğimiz konular hakkında konuşmanın o konu hakkında merak uyandırması ve bu sayede bilgilenmeyi dürtüklemesi iyi birşey. Maketçiliğin hayatımıza kazandırdığı en önemli şey budur. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |